ADVOCATEN VAN NU

OPLOSSINGSGERICHT EN TO THE POINT

WIJ ZIJN SPECIALISTEN OP HET GEBIED VAN ARBEIDSRECHT, ONDERNEMINGSRECHT EN SPORTRECHT

RECHTSGEBIEDEN

DIT IS WAT WE DOEN

ARBEIDSRECHT

U kunt bij ons terecht voor alle kwesties op het gebied van het arbeidsrecht, waaronder reorganisaties en herstructureringen, collectief en individueel ontslag, concurrentiegeschillen en OR-aangelegenheden.

ONDERNEMINGSRECHT

Onze advocaten zijn onderlegd in het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Wij richten ons hoofdzakelijk op grote en middelgrote ondernemingen, start-ups, aandeelhouders, bestuurders en brancheorganisaties.

SPORTRECHT

Onze sportrechtadvocaten richten zich specifiek op de behoeften van sportorganisaties, sportbonden en -verenigingen en individuele topsporters. Wij combineren een brede kennis van het recht met een diepgaande kennis van de sportwereld.

PRIVACYRECHT

Het privacyrecht omvat, kort gezegd, alle wetgeving met betrekking tot het recht op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. U kunt bij ons terecht met vragen over privacyrecht of voor het laten verrichten van een privacy quickscan van uw organisatie.

DUTCH DESK BOSTON

Through our Dutch Desk Boston we help U.S. companies that want to start up in the Netherlands as a springboard into Europe. We advise U.S. companies on matters such as incorporation, commercial contracts, employment and immigration.

EEN KLEIN, EFFECTIEF EN
BETROUWBAAR ADVOCATENKANTOOR
VOOR UITDAGENDE ZAKEN

 • WIJ ZIJN ER
 • VOOR U
 • OM EEN VERSCHIL TE MAKEN

LEER ONS KENNEN

OVER BRANTJES ADVOCATEN

PROFESSIONELE AANPAK

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Wij adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en sportrecht. Daarnaast hebt u via Brantjes Advocaten de beschikking over een uitgebreid en internationaal netwerk van experts op verschillende vakgebieden.

MEEDENKEN OP STRATEGISCH NIVEAU

U kunt van ons verwachten dat wij op strategisch niveau met u meedenken. Wij streven naar een persoonlijke relatie met onze cliënten en een persoonlijke aanpak van juridische kwesties, gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring in de rechtsgebieden waarin wij actief zijn. Wij kennen en begrijpen uw bedrijfsvoering en stemmen onze advisering en bijstand daarop af. Daarbij houden wij rekening met uw korte termijn belangen en de voor- en nadelen op de langere termijn.

TRANSPARANTE EN INFORMELE ORGANISATIE

Wij geloven in een transparante en informele organisatie van ons kantoor, in korte lijnen en een directe manier van communiceren. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en bevordert een persoonlijke relatie met onze cliënten, omdat zij onze organisatie en onze medewerkers op een laagdrempelige wijze leren kennen.

DUURZAME BENADERING

Wij zijn een groot voorstander van duurzaamheid, van onze relaties, onze omgeving en onze gemeenschap. Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen bijdragen aan het welzijn van de mensen voor wie en met wie wij werken, nu en in de toekomst. Daarom streven wij naar een gezonde en sportieve werkomgeving. Wij nodigen onze cliënten en relaties graag uit om met ons mee te doen.

LEER ONS KENNEN

ONZE MENSEN

BLOGS

WAT WIJ SCHRIJVEN


  • Brantjes Advocaten

   Vacature: (beginnend) advocaat-medewerker / jurist

  • Wij zoeken een medewerker voor onze sectie ondernemingsrecht.

   Brantjes Advocaten is een klein advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in procesrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, commerciële contracten en sportrecht.

   Wij bieden een fijne en uitdagende werkomgeving op één van de mooiste plekken van Amsterdam binnen een hecht team van mensen.

   Lees verder

  • Thomas Geukes Foppen

   Thomas Geukes Foppen per 1 juli 2017 toegetreden als partner

  • Thomas Geukes Foppen is per 1 juli 2017 toegetreden als equity partner bij Brantjes Advocaten. Thomas is na zijn studie als advocaat bij Brantjes Advocaten begonnen en heeft in de afgelopen jaren een plek op kantoor verworven met eigen relaties. Dat heeft vorig jaar al geleid tot een salary-partnership en nu dus tot equity partner. Thomas is zeer betrokken bij kantoor en heeft zich tot een uitermate behendig en bekwaam advocaat ontwikkeld. Thomas is gespecialiseerd in corporate- en sportrecht en heeft een Italian desk opgezet vanwege zijn nauwe betrekkingen met Italië waar hij is opgegroeid.

   Lees verder

  • Thomas Geukes Foppen

   Brantjes Advocaten benoemt Thomas Geukes Foppen tot partner

  • Thomas Geukes Foppen (1984) is per 1 augustus 2016 benoemd tot partner bij Brantjes Advocaten. Hij zal mede leiding geven aan de secties ondernemingsrecht en sportrecht.

   Lees verder

  • Thomas Geukes Foppen

   Aanpassing regels tijdelijke verhuur per 1 juli 2016

  • Op 1 juli jl. is de Wet doorstroming huurmarkt in werking getreden. Deze wet voert enkele noemenswaardige wijzigingen door in Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot de (ver)huur van woonruimte. Behalve de aanpassing van de regels omtrent huurprijsverhoging zijn er bepalingen betreffende de tijdelijke (ver)huur van woonruimte gewijzigd, die voor de juridische praktijk interessant zijn. In deze blog zullen deze wijzigingen kort besproken worden.

   Lees verder
 • CONTACT

  J.J. Viottastraat 33
   1071 JP  Amsterdam
  Telefoon +31 (0)20 – 420 2000
  Fax +31 (0)20 – 420 3555
  E-mail info@brantjesadvocaten.nl