ArbeidsrechtTotaal

Trek tijdig aan de bel; een antwoord of een snelle, praktische, oplossing ligt dichtbij.
Voorkomen
Conflictsituaties of andere (organisatorische) problemen kunnen vaak voorkomen worden als u anticipeert, tijdig reageert op de situatie en strategische keuzes maakt.
 
Daarvoor is van belang dat u op de hoogte bent van wat wel en niet is toegestaan en wat een handige manier is om daar gebruik van te maken.
 
Nieuwe of veranderende situatie
Datzelfde geldt voor de situatie dat u een bedrijf wilt starten of anders wilt inrichten bijvoorbeeld op beleid, structuur, functies, personeel of tools. 
 
Problemen
Mocht er onverhoopt toch een geschil of probleem ontstaan, dan moeten de meest actuele regels en tips & tricks bij de hand liggen.
 
Wat te doen?
De regels op het gebied van arbeidsrecht veranderen continu en geen situatie is hetzelfde. Wat is nu up to date en betrouwbaar en welke stappen kunnen in uw situatie het beste als eerst gezet worden?

Met onze ArbeidsrechtTotaal bieden wij u een totaalhulpmiddel

Via de ’telefonische helpdesk’ van de ArbeidsrechtTotaal kunt u op een toegankelijke en snelle manier antwoord krijgen op uw arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen. Ook kunt u sparren of u op de goede weg zit of over nieuwe ideeën. Op die manier kunt u proactief en reactief inspelen op uw situatie.

Daarnaast delen wij via de ArbeidsrechtTotaal schriftelijk kennis met u en praten wij u bij over de actualiteiten.

Hoe ziet het abonnement er concreet uit?

– 1 uur per maand telefonisch overleggen met een (vaste) arbeidsrechtspecialist over arbeidsrechtelijk gerelateerde vragen. Dat kan verspreid over de hele maand, maar ook in 1x en niet gebruikte uren blijven staan;

– 4x per jaar ontvangt u een nieuwsflits over arbeidsrechtelijke hot topics;

– 1x per jaar geven wij u een arbeidsrechtelijke kennissessie;

– u betaalt een vast bedrag per maand van: € 250,- excl. btw;

Geïnteresseerd in onze ArbeidsrechtTotaal of vragen daarover? Bel of mail: 06-12207560, 020-4202000, neijtzelldewilde@brantjesadvocaten.nl